Cavalls de Menorca

Aquest espectacle de teatre de carrer ofereix una visió personal de la celebració menorquina que recrea l’animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània.

Es tracte d’una producció itinerant de teatre de carrer única i original que ha estat premiada a Dinamarca (Aalborg Carnival) i a Alemanya (Gaukler Festung de Koblenz). Cavalls de Menorca és un espectacle que va iniciar dins de la companyia una línia continuada d’animacions de carrer basades en la recreació de festes tradicionals dels Països Catalans, les quals recuperem des d’una vessant lúdica i artística. L’espectacle no pretén recrear l’esdeveniment, sinó reinterpretar-lo en una proposta escènica que manté l’essència de la celebració amb un enfocament personal.

Ideal per qualsevol esdeveniment amb presència d’espectacles de carrer itinerants: han actuat en cavalcades de reis, rues de carnestoltes, festes majors, festivals de teatre i festivals de música, centres comercials, parcs d’atraccions i esdeveniments privats.

Caballs de menorca