Mocedades

Espectacle Musical

Corria l'any 1967 a Bilbao, la vila més gran del País Basc, quan uns quants joves estudiants seguidors de la música folk, dels espirituals i, com la majoria, també dels Beatles, van decidir unir-se per formar un grup musical que en principi es va cridar «Veus i Guitarres». Així van passar un any actuant prop del seu lloc d'origen, fins que un bon dia van decidir gravar una cinta de casset, i enviar-la per mitjà d'un amic a una companyia de discos a Madrid. Va ser així com aquesta cinta va arribar a les mans de Juan Carlos Calderón que immediatament es va interessar per ells i es va convertir en el seu productor durant més de 11 anys.

Així es va iniciar la marxa com Mocedades, tenint els seus millors èxits, com ara "Eres Tú" que es va presentar al festival d'Eurovisió l'any 1973, quedant en segon lloc.

22 (1)

Un any després va pegar als EUA, sent una de les més radiades i arribant als primers llocs de les llistes d'èxit, segons Billboard i Cash Box. "Tómame o Déjame", va ser supervendes a Espanya i molts països d'Amèrica a l'igual que "La otra España", "El Vendedor", "¿Quién te Cantarà?", "Me Siento Seguro", etc.