Swing Latino

Orquestra

Les primeres aventures de "Swing Latino" van ser en 1980 en el seus principis com a conjunt amb una formació la qual no incloÏa guitarra, ja llavors es veia venir la qualitat de la banda. En aquesta dècada no van parar d'actuar per tots els racons de Catalunya, creant el que vindria a ser a principi dels 90.

En aquesta dècada la formació passa a ser orquestra i inclou 2 ballarines, guitarra, i es converteix en la formació de 11 components sobre l'escenari.

Són pocs ells llocs que es van deixar de visitar arribant en aquesta època a les 120 actuacions a l'any, i fins i tot, el 1996 s'atreveixen a gravar el seu Primer CD de Versions amb nom "Quan el Música canvia de Jaqueta".

9DDFB930-1C21-46DA-9D9C-7886A1C98581

Afinen encara més en el 2000, desapareixen les ballerines i s'incorporen 2 veus més a la formació, ampliant les possibilitats del repertori obrint el ventall de versions per poder arribar a tots els públics tant el de tarda com el de nit.

Com a premi a la feina en aquests gairebé 40 anys, en el 2019, són nominats als Premis Arcs com a gira d'orquestra ... un merescut reconeixement al seu treball.

L'any 2020 van complir 40 anys. Per celebrar, han preparat "La Gira", amb una formació rejovenida i amb moltes sorpreses.

Una orquestra divertida i professional, acompanyada d'un gran equip tant humà com tècnic reconeguda a tota la península.