Família Yeti

Ha arribat el canvi climàtic.

El canvi climàtic està provocant l'escalfament del planeta. A les muntanyes més altes i remotes ja s'estan fonent les neus i els Yetis ha hagut d'abandonar casa seva. Busquen un nou lloc on viure, on faci fred i estigui net, sense contaminació.

Familia Yeti
foto Carrocontes_St.Jordi_2017

El Carrocontes

Una cercavila carregada d’històries.

Un grup d’antics comediants passejen un carro carregat de contes i llegendes. Una peculiar “cercavila de contes” on es van explicant petites històries de batalles, princeses, bruixes i castells, dirigides al públic familiar.

Per Sant Jordi representen la tradicional llegenda.

Poden fer contes a mida segons l'esdeveniment.

Katapulten_foto_4_+p

Katapulten

Uns bàrbars que fan riure

Una peculiar tropa medieval de soldats bàrbars del nord mostren amb orgull les seves habilitats disparant una gran catapulta, però l'aparell no sempre funciona com ells tenen previst... exhibeixen una actitud tan fatxenda i salvatge que els converteix en uns personatges còmics i molt graciosos. Una paròdia amb ironia de l'actitud bèl·lica que busca riure de l'absurd de la guerra.

les enfants

Les Enfants

Un itinerant molt explosiu
Uns soldats de l’exèrcit de Napoleó patrullen pels carrers tocant música alegre i arrossegant un canó de grans dimensions que dispara confeti i altres efectes. Uns personatges esbojarrats que van fent diversos gags i accions teatrals destinades a fer participar i riure al públic de totes les edats. Un espectacle molt vistós i divertit que sorpren a tothom.

IL CRICETO_milano_2014

Il Criceto

Un enorme artilugi ple de sorpreses
Un estrany aparell desfila pel carrer. És una màquina exhibida amb solemnitat pel seu inventors: uns estrafolaris xerraires de fira. Una gegantina roda mou tots els engranatges de l’artilugi i el “Criceto” (un curiós personatge mig home mig animal) és l’encarregat de moure-la demostrant la seva força i el seu enginy.
Un artilugi fantàstic i molt vistós, en un espectacle on es combinen el circ, el teatre de carrer i la música.

Casiotones brothers

Casiotones Brothers

Som vintage.
Interpreten grans clàssics del tecno-pop alternatiu dels anys 80 únicament tocant autèntics Casiotones en directe. Aquests mini-teclats amb un peculiar so de 8 bits ens transporten als sons dels primers grups de música electrònica. Tot li dona un color molt original i sorprenent a les versions instrumentals que fan de grups com New Order, Kraftwerk, Eurythmics, A-Ha, OMD o Depeche Mode, entre d'altres, en una autèntica selecció de memorables melodies de sintetitzadors dels anys 80. Com que aquests teclats no es poden programar, ni conectar a cap ordinador, tot ho toquen en directe acompanyats d'una escenografia d'estètica vintage.

piccola

La Píccola Orquesta

Energia i alegria incansable.
Uns divertits músics de carrer formen una peculiar txaranga carregada de ritme i bon humor. La seva música evoca a les petites fanfàrries de circ amb el so peculiar de la música popular: polques, marxes, tarantel·les i altres cançons de festa. La seva posada en escena és plena de simpatia i els músics desfilen amb pas lleuger i sense descans sota la batuta d'un esbojarrat director que interactua amb el públic.

The McKENSY'S Clan Band - foto 2_opt

The McKENSY’S Clan Band

Una xaranga molt especial.
Un grup d’escocesos excèntrics esvaloten el carrer amb gaites i timbals. Potser s’han perdut? No, senzillament volen passar-s’ho bé a les nostres festes amb la seva marxeta i el seu pas decidit. Veure’ls és tot un espectacle: són atrevits i esbojarrats però alhora tendres i amb un bon sentit de l’humor. Les seves especialitats són les cercaviles, les animacions, el teatre de carrer i són tota una explosiva sorpresa per qualsevol tipus d’acte festiu.

The Tower_foto 1

The Tower

Una torre d'assalt plena de sorpreses.
Uns soldats bojos i maldestres preparen una gran torre d'assalt medieval per atacar a l'enemic. Però no sempre tenen ben clar qui és l'enemic i s'emboliquen en un seguit de situacions còmiques que fan riure a tothom...
La torre fa 4m d'alt i és una instal·lació que també es pot utilitzar com un element decoratiu de la festa.

tecnotubs

Tecnotubs

Percussió trepidant.
Un original grup de percussió d'instruments fets amb tubs de pcv i elements reciclats. Els seus ritmes trepidants ens acosten a una festiva versió del tecno, el house o el drum&bass però interpretat tot amb instruments acústics. Un so molt autèntic, l'estètica futurista, els instruments originals i una posada en escena plena d'energia els converteixen en tota una reinterpretació dels grups de percussió de carrer.

piano

PianoPupp

Dos elegants ciclistes condueixen un tàndem que empeny un “pianoman” que va tocant animades melodies. Mentre circulen, criden l'atenció del públic i interactuen amb ell. Quan l'artilugi fa una parada, el piano es transforma en un teatret de titelles on es representen les aventures del Pete i la Pat, una llebre nerviosa i un bulldog tranquil que protagonitzen absurdes situacions.