Ready to rock

"DONDE ESTABAS ENTONCES"

La banda de versions que revolucionarà aquest 2022.

El món de la cultura comença a ressorgir. Mentre Ready to rock no ha parat de treballar en tot aquest temps de silenci per a preparar un nou espectacle pensat especialment pensat per a tots els públics.

La Banda oficial dels Dragons Barcelona ens té preparat un menú a base de Grans èxits nacionals i Internacionals de totes les èpoques, acuradament seleccionats per a formar part de la millor banda sonora del 2022.

Temes mítics de la cultura del Rock enllaçats d'una forma exquisida que no donaran treva al públic durant més de 2 hores de espectacle.

Algunes de les bandes a les quals versionem… Kiss, Free, Queen, Roy Orbison, AC/DC, Platero i Tu, REM, Social Distortion, The Ramones, Oasi, Herois del Silenci, Creedence Clearwater Revival, Pink Floyd, Muse, Foo Fighters, U2, Nirvana, Michael Jackson, Seguretat Social, Twisted Sister, Survivor, Bon Jovi, The Eagles, The Offspring, Statu quo, The Police, Guns’n’Roses, Els Suaus, The Beatles, Loquillo, Extremoduro, The Clash, Neil Young, The Rolling Stones …

Ready to mrock