La Cremallera

La Cremallera Teatre, és una companyia fundada el març del 2001, i on han confluït professionals de moltes disciplines del món del teatre i tots amb anys d’experiència en el seu camp, des de pallassos, actors, acròbates, titellaires, escenògrafs, músics, pirotècnics, malabaristes...

Aquest gran ventall de gent, tendències i experiències així com el treball constant han estat la possibilitat que hem jugat a fons per a poder oferir espectacles propis que van des del teatre d’animació als espectacles de gran format, aconseguint així i a cada moment l’espectacle a la mida que ha convingut.

Durant aquests anys les propostes i els espectacles han estat de tota mena i omplint un gran nombre de possibilitats i de demandes.

En aquesta ocasió us presentem un espectacle de conta contes encarat al públic familiar però centrant-nos amb els components més joves de la família.

La Cremallera
Viatgerdels contes

Els Viatgers dels Contes

Els nostres protagonistes emprenen un llarg viatge per cercà els colors perduts, un ajudant del públic serà els seu ajudant.
Contes màgics, contes de música, contes pintats, contes d’animals, contes encadenats, contes de titelles, formen part de l’espectacle.

Aquest espectacle de format mitjà gira voltant al món dels contes més sorprenents mai explicats, els nostres viatger se’ls saben tots i han vingut a explicar-t’ho a tu.

Els Viatgers dels Contes està pensat i ideat per a escoles, biblioteques o sales petites on el factor didàctic està en que el nen deixi volar la imaginació i per potenciar el gust per escoltar.

Ringo Rango Publi-min

Ringo Rango

Espectacle visual de gran format on les nostres gegantins sorprenguin l'espectador per la seva gestualitat i bellesa.

Tres percussionistes amb uns carros per transportar els instruments donen el ritme i la força a l’espectacle, els nostres gegantins es passejaran per la vostra localitat al ritme de la música atrapant a l'espectador en un format que no deixarà ningú indiferent.

Un animador de terra és l’encarregat de omplir el cercavila d’efectes creant una amalgama de sentits visuals plenes de llum i de color.

Itinerant Cirkus

Cercavila Cirkus

Cercavila Cirkus és una producció itinerant de format gran adequada a la crisi del covid-19 garantint la seguretat que suposa que tothom ho vegi des de el balcó de casa i al mateix temps pugui gaudir d’un espectacle ple d’emocions, humor i habilitats sorprenents.

Aquest és compon d’un vehicle amb un equip de so de 4000 ww, dos màquines de bombolles, màquina de fum, cabuquis i pilotes gegants, conduit per un cap de pista i tècnic de so, dos xanquers malabaristes que durant tot el recorregut mostren les seves habilitats i destreses.

Un faquir amb xanques saltarines que barreja habilita i foc i com no, els pallassos Cara Blanca i August. El Cara Blanca ens farà de mestre de cerimònies de tot aquest fantàstic viatge i August posarà la tendresa i la picaresca, arrencant els somriures a grans i petits.

Durant el viatge els actors faran interlocució amb la gent als balcons, places i carrers, acabant amb un enlairament del Rei Carnestoltes, cabuquis finals amb una amalgama multicolor de sorpreses. Espectacle ideal per rues de carnavals o festa major.

L'Avi Tonet (Maleta Màgica)

La Maleta Màgica

Un artista rep una maleta com a herència d’un famós mag (l’Avi Tonet). Una maleta que gairebé no la vol, doncs no sap que fer-ne. Poc a poc el nostre actor, amb l’ajuda del seu aprenent, aniran descobrint els secrets i entramats d’aquest món màgic, que els captivarà i els fascinarà, transportant-los en un sorprenent viatge.grafia d'estètica vintage.

Acompanyats amb un cotxe d’època i amb una música com a fil conductor, faran un recorregut per diferents països. Tot això amanit amb una gran dosis de bon humor que farà que aquest espectacle sigui divertit, dinàmic i participatiu.

El públic gaudirà de màgia de a prop, de la poesia, tendresa i sorprenents aparells que l’Avi Tonet ha anat aprenent al llarg del seu viatge per França, Itàlia, Xina, Egipte i d’altres països, una maleta plena d’il·lusions ens transportarà màgicament a qualsevol indret del món.

Home dels Oficis

Estanis l'Home dels Oficis

Estanis, un entranyable personatge que viu un ritme de vida diferent al que estem acostumats, recorre el món sense rumb fix, carregat amb els trastos dels seus oficis.

Ell és l’home dels oficis, sap de tot i no sap res, viatja envoltat per les seves eines, els seus records, els seus instruments, les seves màscares i titelles, en definitiva, elements imprescindibles per a ell i que ens ajudaran a entendre la seva forma de vida.

Estanis escolta, ensenya, explica i imagina, ens encomana el seu tempo personal i la seva manera personal de sentir i viure les seves pròpies històries. La seva màgia, el seus oficis i el seu bon humor, són raons més que suficients per voler passar una bona estona en companyia d'aquest entranyable personatge i aprendre de la seva filosofia de vida:

"No arriba abans el més ràpid sinó el que sap on va"

"La felicitat no és fer el que un vol sinó que el que facis t’ompli"

"Moltes persones es perden les petites alegries, mentre esperen la gran felicitat"

“Estanis, l’home dels oficis”- un NOU espectacle què us portarà a un temps no molt llunyà on tot es podia arreglar i les mans d’un artesà eren molt valorades per la seva destresa a l’hora de reparar qualsevol andromina.

KASTING2

Kasting

Un filantrop decideix donar la volta al món amb la seva nova adquisició i gran invent del moment, un vehicle amb motor d'explosió.

Aquest personatge que s’anomena ell mateix com a director de cinema i va acompanyat per dos experimentats productors cinematogràfics i arriben a la ciutat a la recerca d'actors per realitzar la que serà la millor pel·lícula de tots els temps, l’arribada dels reis d’orient.

El attrezzo i milers d'andròmines que faran servir els protagonistes per tal de crear aquesta acció, donaran força a l'espectacle sumint l'espectador part de la història.

Espectacle de un format sorprenent on la màgia i els efectes especials que deixaran bocabadats als espectadors.

En aquesta nit de reis els nostres protagonistes repartiran bengales de colors a tots els assistents per enlluernar el pas de la cavalcada.

Espectacle que sorprendrà a tots els presents per el seu impacte visual i la teatralització.

Roda Animació

Roda

El Cercavila Roda animació és una producció itinerant de format gran que neix arran la pandèmia del coronavirus, aquesta rua està adequada a la crisi del covid-19 garantint la seguretat que suposa que tothom ho vegi des de el balcó de casa i al mateix temps pugui gaudir d’un espectacle ple d’emocions, humor i habilitats sorprenents.

Aquest espectacle és compon d’un vehicle amb un equip de so de 4000 ww, dos màquines de bombolles, màquina de fum, cabuquis i pilotes gegants, conduit per 3 personatges (speaker, músic i conductor tècnic de so).

Durant el viatge els actors faran interlocució amb la gent als balcons, places i carrers, cabuquis, globus i confeti formen una amalgama multicolor de sorpreses. Espectacle ideal per rues de carnavals o festa major.

Recontem Cantant

Recontem Cantan

D’un món molt llunyà arribaran dos titellaires carregats amb mil histories i cançons i el seu llibre màgic.

Espectacle de petit format on els nostres titellaires trauran del seu màgic llibre titelles que ens portaran a un conte cantat o a una cançó contada, ves a saber, però de ben segur que us sabreu tot el seu repertori quan tingueu que ajudar al cargol a arrancar la herba del poniol amb la lluna i la pruna o amb el sol solet.